Futbol Kültürü – futbol kültürü, futbol haberleri ve tribün kültürü

BB Erzurumspor – Galatasaray Canlı Maç İzle! Muhtemel ilk 11’ler…

106
BB Erzurumspor – Galatasaray Canlı Maç İzle! Muhtemel ilk 11’ler…

TFF Süper Lig’in 6. Haftasında karşı karşıya gelecek BB Erzurumspor ve Galatasaray canlı maç izlemek için tüm her şey haberimizde…

BeIN Sports 1 kanalında HD yayınlanacak olan BB Erzurumspor – Galatasaray maçı, Erzurum’daki Kazım Karabekir Stadı’nda oynanacak. Yeni transferleriyle sahaya çıkacak olan iki Süper Lig ekibi, mutlak galibiyet için mücadele edecek. Maçın canlı anlatımı ve tüm detayları BeIN Sports 1 ve BeIN Sports 2 ekranından hd canlı olarak yayınlanacak.

BB Erzurumspor – Galatasaray maçını canlı ve şifresiz olarak izlemek için BeIN Sports abonesi olmanız gerekmektedir. Aksi takdirde maçı hd canlı şifresiz izleyemezsiniz.

BB Erzurumspor – Galatasaray İlk 11’ler

Süper Lig’in 6. Haftasında mücadele edecek olan BB Erzurumspor ve Galatasaray takımlarının ilk 11’leri belli oldu.

BB Erzurumspor ilk 11: Farnolle, Murat, Mina, Hasan, Mücahit, Petrus, İbrahim, Obertan, Emrah, Novikovas, Gomes.

Galatasaray ilk 11: Okan, Omar, Marcao, Luyindama, Saracchi, Taylan, Ömer, Younes Belhanda, Emre Kılınç, Ryan Babel, Radamel Falcao

Galatasaray’ın BB Erzurumspor ilk 11’inde Feghouli ve Linnes isimleri yer almadı. Geçtiğimiz hafta Aytemiz Alanyaspor maçında kırmızı kart gören Oghenekaro Etebo ise cezasından dolayı BB Erzurumspor maçında forma giyemeyecek.

Galatasaray’da Hedef Mutlak Galibiyet

Galatasaray, kötü gidişatı sona erdirmek istiyor. Kaptan Arda Turan, maç öncesi takımla bir konuşma yaptı ve bu kötü gidişatı bitirmeleri gerektiğini söyledi. Takım arkadaşlarından galibiyet sözü aldı. Galatasaray 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile ligin 6. Haftasına 7 puanda lider Alanyaspor’un 6 puan arkasına girdi. Şampiyonluk yarışını erkenden bırakmak istemeyen sarı kırmızılılar bu maçı kazanarak galibiyet serisi yakalamak istiyor.

BB Erzurumspor – Galatasaray Maçının Hakemi Kim?

İki Süper Lig ekibinin 3 puanı almak için sahaya çıkacağı maçı Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler’e yardım edecek olan isimler ise Aleks Taşçıoğlu ve Volkan Narinç olarak belirlendi. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Hakan Ceylan yapacak.

BB Erzurumspor – Galatasaray Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

BB Erzurumspor – Galatasaray karşılaşması 24 Ekim 2020 Cumartesi günü saat 19.00’da Erzurum Kazım Karabekir Stadı’nda oynanacak. Maç, BeIN Sports 1 ve BeIN Sports 2 kanallarından HD olarak yayınlanacak.

Bir cevap yazın

Yükleniyor...