Futbol Kültürü – futbol kültürü, futbol haberleri ve tribün kültürü

Mesut Özil transferinde şok gelişme! Galatasaray…

45
Mesut Özil transferinde şok gelişme! Galatasaray…

Hafta içi basında çıkan haberlerde Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil’in Fenerbahçe’ye transferi gündeme gelmişti. Sarı lacivertli kulüp, yıldız futbolcunun transferinde önemli bir gelişme kaydetti. Eğer aksi bir durum olmazsa Mesut Özil, İngiltere’nin Arsenal kulübünden ayrılarak ara transfer döneminde Fenerbahçe formasını giyecek. Fenerbahçe’nin sezon başında 18 transfer yapması ve üstüne üstlük ara transfer döneminde de Mesut Özil gibi kendini kanıtlamış bir futbolcuyu transfer edecek olması Galatasaray taraftarında krize sebep oldu. Sarı kırmızılı renklere gönül veren taraftarlar sosyal medya hesaplarından yönetime ve yönetim başarısızlıklarına tepki gösterdi. İşte Galatasaray’da Mesut Özil krizi hakkında tüm detaylar haberimizde.

Galatasaray’da Mesut Özil krizi

Fenerbahçe’nin Arsenal’den Mesut Özil’i transfer etmesi hem Türk basınında hem de yabancı basında büyük bir ses getirdi. Öte yandan Türk asıllı Alman futbolcunun transferi, Fenerbahçe taraftarlarını da bir hayli mutlu etti. Ancak ezeli rakip Galatasaray için durum öyle olmadı. Sarı kırmızılı taraftarlar, yönetimin başarısızlıklarına “yeter” dedi. Milyonlarca Galatasaray taraftarı, ezeli rakipleri Fenerbahçe’nin sezon başında 18 transfer yapmasına ve hâlâ transfere devam edip üstüne üstlük Mesut Özil’i transfer etmesine rağmen Galatasaray yönetiminin hiçbir şey yapmamasına tepki gösterdi.

Galatasaraylı taraftarlar, sosyal medya hesaplarında “#YönetimSabrımızıTaşırma” etiketi ile Türkiye gündemine geldi. Sarı kırmızı renklere gönül veren taraftarlar, yönetimin transfer yapmamasına ve rakip takımların yükselişi karşısında Galatasaray, günden güne düşüşüne göz yumulmasına tepki gösterdi. Taraftarlar, genel olarak Başkan Mustafa Cengiz ve diğer Galatasaray yöneticilerini hedef aldı.

“Bu nasıl vizyon”

Sarı kırmızılı taraftarlar, sosyal medya hesaplarında “Fenerbahçe, 18 transferin üstüne Mesut Özil’i alıyor. Galatasaray, Mesut’a karşılık Salih Uçan’ı transfer etmeye çalışıyor. Bu nasıl vizyon, arkadaş?” gibi ifadeler ile tepkilerini dile getirdi.

“Fatih Terim yalnız değildir”

Sarı kırmızılı taraftarlar, yönetimi yalnızca transfer yapmamak ile değil aynı zaman teknik direktör Fatih Terim’i de yalnız bırakmak ile suçladılar. Fatih Terim’in istifa etmesinin en doğal hakkı olduğunu söyleyen Galatasaray taraftarları, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in ve diğer yönetim üyelerinin kulübün, hocanın ve taraftarın arkasında durmadığını iddia etti.

Bir cevap yazın

Yükleniyor...