Futbol Kültürü – futbol kültürü, futbol haberleri ve tribün kültürü

Fenerbahçe yeni sezon hazırlık maçlarını açıkladı!

48
Fenerbahçe yeni sezon hazırlık maçlarını açıkladı!

Son dakika futbol haberleri… Son dakika Fenerbahçe haberleri… Spor Toto Süper Lig’de 2021-2022 sezonu heyecanı yaklaşıyor. Kulüp yöneticileri bir yandan transfer ile ilgilenirken takımlar hazırlık maçları ile yeni sezona hazır bir şekilde başlamak istiyor. Sarı lacivertli takım, yeni sezon öncesinde yapacağı hazırlık maçlarını açıkladı. Kulüp tarafından yapılan açıklamaya göre Sarı lacivertliler; Gençlerbirliği, PEC Zwolle (Hollanda), Greuther Fürth (Almanya) ve Dinamo Kiev (Ukrayna) takımlarıyla hazırlık maçı yapacak. İşte tüm detaylar futbolkulturu.com’da…

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi çalışmalarına devam ediyor. Bir yandan teknik direktör Vitor Pereira’nın istekleri doğrultusunda transfer çalışmaları devam ederken diğer yandan hazırlık maçları da belirlendi. Sarı lacivertli kulüp, yeni sezon öncesinde dört farklı takım ile hazırlık maçı yapacak.

Fenerbahçe kulübü tarafından yapılan açıklamaya göre ilk hazırlık maçı 26 Temmuz’da başlayacak ve 4 Ağustos’a kadar devam edecek. Maç takvimi şu şekilde:

26 Temmuz:

  • Gençlerbirliği – Fenerbahçe

28 Temmuz:

  • Fenerbahçe – PEC Zwolle (Hollanda)

31 Temmuz:

  • Fenerbahçe – Greuther Fürth (Almanya)

4 Ağustos:

  • Fenerbahçe – Dinamo Kiev (Ukrayna)

Fenerbahçe, yapacağı hazırlık maçlarının üçünü İstanbul’da kendi evinde oynayacak. TFF 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği ile yapacağı hazırlık maçını Ankara’da oynayacak.

Yeni sezon öncesi hazırlık maçlarında daha önce Romanya ligi ekiplerinden Csikszereda ve Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa ile yapan Sarı lacivertliler, bu karşılaşmaları 2-1 ve 4-1’lik skorlar ile kazanmıştı.

Sarı lacivertliler, geçen sezon olduğu gibi bu sezon transfer döneminde pek etkili olmadı. Şu ana kadar takıma yalnızca iki isim katıldı. Geçen sezon Aytemiz Alanyaspor forması giyen 29 yaşındaki stoper Steven Caulker ve Bundesliga 2. Lig ekiplerinden Darmstadt’ta oynayan 29 yaşındaki forvet Serdar Dursun’un dışında bir transfer yapılmadı. Basında yer alan dedikodulara göre forvet ve kanat transferleri yapılmak isteniyor. Öte yandan geçen sezon başka takımlarda kiralık olarak forma giyen Allahyar Sayyadmanesh ve Serhat Ahmetoğlu da Sarı lacivertli takıma geri döndü.

Sarı lacivertlilerde takımdan ayrılan isimler ise şu şekilde: Michael Frey, Deniz Türüç, Ömer Faruk Beyaz, Gökhan Gönül, Harun Tekin, Papiss Demba Cisse ve Oytun Özdoğan.

fenerbahçe hazırlık maçları

Bir cevap yazın

Yükleniyor...