Futbol Kültürü – futbol kültürü, futbol haberleri ve tribün kültürü

Beşiktaş Adana Demirspor maçı özeti ve golleri izle

64
Beşiktaş Adana Demirspor maçı özeti ve golleri izle

Spor Toto Süper Lig’in altıncı haftasında Siyah beyazlılar, kendi sahasında Adana Demirspor’u ağırladı. Beşiktaş’ın 3-0 öne geçtiği karşılaşmada konuk ekip 3-2’lik skoru yakaladı. Oyuna sonradan dahil olan Mario Balotelli 79. dakika ve 90+7. dakikada attığı iki golle takımına galibiyeti getirdi. Beşiktaş Adana Demirspor maçı özeti ve golleri izle haberimizde…

Beşiktaş, Adana Demirspor ile karşılaştığı Spor Toto Süper Lig’in 6. hafta maçında 3-3’lük skor ile sahadan ayrıldı. Altı golün olduğu mücadele 21 Eylül Salı günü akşamı saat 20’de başlamıştı. Her iki takım da sahadan 1-1’lik skorla ayrıldı.

Beşiktaş Adana Demirspor maçı özeti ve golleri izle

Vodafone Park’ta ilk düdük geldi ve maç başladı.

GOOOL! 20. dakikada Miralem Pjanic’in verdiği pasta Montero topu ağlara yolladı ve Beşiktaş’ı 1-0 öne geçiriyor. Siyah beyazlılar erken dakikalarda golü buldu.

GOOOL! 43. dakikada Rıdvan Yılmaz pasını Josef de Souza’ya aktardı. Josef’in vuruşunda top ağlarda. Vodafone Park’ta skor 2-0’a geliyor. Beşiktaş, Adana Demirspor karşısında ilk yarıda skor 2-0’a getirdi.

İlk yarı 2-0’lık Beşiktaş’ın üstünlüğü ile sona erdi.

GOOOL! 52. dakikada Rachid Ghezzal’ın asisti ile Rıdvan Yılmaz golü attı. İkinci yarının başında Siyah beyazlılar bir gol atarak farkı üçe çıkardı. Karşılaşmada durum Beşiktaş 3, Adana Demirspor 0.

GOOOL! 60. dakikada fark ikiye indi. M. Vargas’ın golü ile konuk ekip Adana Demirspor, Beşiktaş karşısında golü buldu. Durum Beşiktaş 2 – 0 Adana Demirspor.

67. dakikada yedek kulübesinde oturan Mario Balotelli oyuna dahil oldu.

GOOOL! 79. dakikada Mario Balotelli, ceza sahası dışından çektiği sert şutta harika bir gole imza attı. Kaleci Ersin’i çaresiz bırakan bu şut Adana Demirspor’un farkı bire indirmesini sağladı. Vodafone Park’ta skor 3-2.

Maçın oynanmayan süresi için beş dakika uzatma verildi.

90 + 5. dakikada konuk ekip köşe vuruşu kazandı.

GOOOL! 90 + 7. dakikada kullanılan köşe vuruşunun ardından oluşan karambolde boşta kalan topa Mario Balotelli vuruşu yapıyor ve topu ağlara gönderiyor. Oyuna sonradan dahil olan İtalyalı futbolcu, attığı iki golle takımına beraberliği getiriyor. Maçın son dakikasında durum 3-3’e geliyor.

Gol VAR incelemesi sonrasına geçerli sayılıyor. Maç sona erdi.

Maç Sonucu: Beşiktaş 3 – 3 Adana Demirspor

Beşiktaş Adana Demirspor maçı özeti ve golleri

Bir cevap yazın

Yükleniyor...