Futbol Kültürü – futbol kültürü, futbol haberleri ve tribün kültürü

Marsilya – Galatasaray canlı izle, maç ne zaman, saat kaçta?

52
Marsilya – Galatasaray canlı izle, maç ne zaman, saat kaçta?

UEFA Avrupa Ligi’nde ülkemizi temsil eden bir diğer takımımız Galatasaray, E Grubu ikinci maçında Fransız ekibi Marsilya ile karşı karşıya gelecek. Fransa’daki Stade Velodrome’da oynanacak mücadele öncesinde Sarı kırmızılılar, galibiyet için sahada olacak. Temsilcimiz Galatasaray, grubun ilk maçında Lazio’yu kendi evine 1-0 yenerek gruba üç puan ile başlamıştı. Marsilya ise Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kalarak bir puanda bulunuyor. Sarı kırmızılılar, Marsilya deplasmanından puan ve puanlar ile dönerek gruplardan çıkmak için avantaj elde etmek istiyor. Peki, Marsilya Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Marsilya Galatasaray canlı izle için ne yapmak gerekir? Tüm detaylar haberimizde…

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu ikinci maçında Fransız ekibi Marsilya ile karşılaşacak. Fransa’da oynanacak karşılaşmada Sarı kırmızılılar, puan ve puanlar alarak gruptan çıkmak için avantaj elde etmek istiyor.

Marsilya Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Marsilya Galatasaray maçı 30 Eylül Perşembe günü akşamı saat 22.00‘de başlayacak. Stade Velodrome’da oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi E Grubu ikinci maçı, Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray’ın rakibi Cengiz Ünder

Fransız ekibi Marsilya ile karşılaşacak olan Galatasaray’ın rakibi Cengiz Ünder olacak. Bu sezonun yaz transfer döneminde Leicester City’den Marsilya’ya transfer olan Cengiz Ünder’in Galatasaray’a karşı sahada olması bekleniyor. 24 yaşındaki milli futbolcu, bu sezon çıktığı 8 resmi maçında 4’ünde gol atma başarısı gösterdi.

Öte yandan Galatasaray’ın dikkat etmesi gereken bir başka isim de Dimitri Payet. Ancak, Marsilya’nın en önemli kozlarından biri olan Dimitri Payet’in Galatasaray maçında sakatlığı sebebi ile sahada olması beklenmiyor. Son kararı Marsilya sağlık ekibi ve teknik kadrosu verecek.

Galatasaray Marsilya maçı ilk 11

Galatasaray’ın Marsilya karşısında ilk 11’i şu şekilde olacak:

Fernando Muslera, Deandre Yedlin, Victor Nelsson, Marcao Teixeira, Patrick van Aanholt, Berkan Kutlu, Taylan Antalyalı, M. Kerem Aktürkoğlu, Alexandru Cicaldau, Olimpiu Morutan, Halil Dervişoğlu

Galatasaray’ın Avrupa Ligi Fikstürü

30 Eylül: (2. Hafta) Olympique Marsilya – Galatasaray

21 Ekim: (3. Hafta) Lokomotiv Moskova – Galatasaray

4 Kasım: (4. Hafta) Galatasaray – Lokomotiv Moskova

25 Kasım: (5. Hafta) Galatasaray – Olympique Marsilya

9 Aralık: (6. Hafta) Lazio – Galatasaray

Marsilya Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi canlı izle Exxen izle

Bir cevap yazın

Yükleniyor...