Futbol Kültürü – futbol kültürü, futbol haberleri ve tribün kültürü

Sergen Yalçın’ın cezası açıklandı! Galatasaray derbisinde…

36
Sergen Yalçın’ın cezası açıklandı! Galatasaray derbisinde…

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, geçen hafta Demir Grup Sivasspor maçındaki sportmenliğe aykırı hareketi sebebi ile Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilmişti. PFDK tarafından açıklanan karar ile birlikte Sergen Yalçın’ın cezası da belli olmuş oldu. Peki, Sergen Yalçın Galatasaray derbisinde cezalı olacak mı yoksa sahada mı olacak? Beşiktaş’ın milli aradan sonraki zorlu fikstürü nasıl? Siyah beyazlılarda sakatlar ne durumda? İşte tüm detaylar haberimizde…

Sergen Yalçın’a 1 maç men cezası verildi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), 8. hafta Demir Grup Sivasspor maçında yaptığı “sportmenliğe aykırı hareketi” sebebi ile kurula sevk edilen Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın’ın cezasını belirledi.

PFDK tarafından yapılan açıklama ile başarılı teknik direktör Sergen Yalçın’a 1 (bir) maç men cezası verildiği duyuruldu. Yapılan açıklamanın tam metni ise şu şekilde:

“BEŞİKTAŞ A.Ş. teknik sorumlusu ALİ RIZA SERGEN YALÇIN’ın, 02.10.2021 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-DEMİR GRUP SİVASSPOR Süper Lig müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir”

Beşiktaş’ta sakatlıklar devam ediyor

Siyah beyazlı kulüpte sakatlıklar devam ediyor. Kevin Nkoudou, Mehmet Topal, Cyle Larin, Kenan Karaman, Miralem Pjanic, Atiba Hutchinson ve Francisco Montero’nun tedavileri sürüyor.

Sakatlanan Beşiktaşlı futbolcuların takıma ne zaman geri döneceği bilinmiyor. Milli araya girilmesi ile birlikte bunu bir avantaja çevirmek isteyen Beşiktaş yönetimi, sakat futbolcuların tedavilerine odaklandı.

En çok merak edilenlerden bir tanesi ise Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Pjanic’in durumu oldu. Siyah beyazlı taraftarlar, Miralem Pjanic Galatasaray derbisinde oynayacak mı sorusunu merak ediyor.

Beşiktaş, milli aranın ardından Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Pjanic’in ve diğer sakat futbolcuların bazılarının Başakşehir maçına yetişmesi zor görünüyor. Ancak, futbolcuların Galatasaray derbisine kadar hazır olmaları bekleniyor.

Beşiktaş Fikstürü

Siyah beyazlılar, 15 Ekim’de Medipol Başakşehir deplasmanında gidecek. Ardından 19 Ekim’de Sporting Lizbon ile UEFA Şampiyonlar Ligi’nde karşılaşacak. 25 Ekim’de ise Galatasaray derbisini oynayacak. Daha sonra sırasıyla Hatayspor (D), Sporting Lizbon (D), Trabzonspor, Alanyaspor (D), Ajax maçlarına çıkacak. Siyah beyazlıları zorlu bir fikstür bekliyor.

sergen yalçın cezası belli oldu

Bir cevap yazın

Yükleniyor...