Futbol Kültürü – futbol kültürü, futbol haberleri ve tribün kültürü

Fenerbahçe – Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

49
Fenerbahçe – Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Sarı lacivertliler, Ülker Stadyumu FB Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Geçen hafta tartışmalı geçen Trabzonspor maçında liderliği kaybeden Fenerbahçe, puan farkının açılmaması için üç puanı alarak yoluna devam etmek istiyor. Öte yandan ligde 17 puanda bulunan Aytemiz Alanyaspor da 5 galibiyet ile girdiği 10. haftayı da galibiyetle kapatmak istiyor. Peki, Fenerbahçe – Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte tüm detaylar haberimizde.

Fenerbahçe, kendi sahasında Aytemiz Alanyaspor’u konuk edecek. UEFA Avrupa Ligi’nde Royal Antwerp ile 2-2 berabere kalan Sarı lacivertliler, son iki resmi maçını kazanamadı. Aytemiz Alanyaspor maçını kazanarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyor. Peki, Fenerbahçe – Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte tüm detaylar…

Fenerbahçe – Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig’in 10. hafta karşılaşması olan Fenerbahçe – Aytemiz Alanyaspor maçı, 19.00’da başlayacak. Ülker Stadyumu FB Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Karşılaşmayı takip etmek isteyen futbol severler için BeIN Sports HD 1 kanalından canlı yayın yapılacak.

Sarı lacivertliler, ligin 9. haftasındaki 3-1’lik Trabzonspor mağlubiyeti ve UEFA Avrupa Ligi gruplarında Royal Antwerp maçındaki 2-2’lik beraberlik ile son iki resmi maçını da kazanamadı. Zorlu Alanyaspor karşılaşmasını taraftarı önünde kazanarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam etmek istiyor.

Fenerbahçe’de 4 eksik

Sarı lacivertliler, Aytemiz Alanyaspor maçına 4 eksik ile çıkacak. Fenerbahçe’de milli takımda sakatlanan Serdar Aziz, riske edilmemek için kadroda olmayacak. Öte yandan kırmızı kart cezalısı Kim Min Jae’nin de maçta forma giyemeyecek. Geçen hafta Trabzonspor maçı sonrasında yaşanan saha dışı olaylar sebebiyle PFDK’nin ceza verdiği Altay Bayındır ve Bright Osayi Samuel de Aytemiz Alanyaspor maçında olmayacak. Sakatlıkları sona eren Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Kahveci için son kararı Fenerbahçe sağlık ekibi ve teknik direktör Vitor Pereira verecek.

Berke Özer ilk kez kalede

Fenerbahçe’nin ikinci kalecisi Berke Özer, kiralıktan döndükten sonra ilk kez bir resmi maçta Fenerbahçe’nin kalecisi olacak.

Fenerbahçe - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bir cevap yazın

Yükleniyor...