Futbol Kültürü – futbol kültürü, futbol haberleri ve tribün kültürü

Falcao ve Arda Turan Tekrar Buluşuyor

241
Falcao ve Arda Turan Tekrar Buluşuyor

Uzun bir aradan sonra tekrar eski yuvasına dönen Arda Turan Atletico Madrid macerasında birlikte top koşturduğu Falcao ile tekrardan buluşuyor.

2011-12 ve 2012-13 sezonlarında Falcao ve Arda Turan Atletico Madrid forması altında birlikte oynamış ve o 2 sezon Arda Turan Falcao ’ya tam 9 asist yaparak çok büyük başarılar yakalamışlardı. İkili Atletico Madrid forması ile oldukça uyumlu bir futbol sergilerken şimdi aynı uyum ve başarıyı Galatasaray forması altında göstermek istiyor. Radamel Falcao eski takım arkadaşı ile tekrar buluşacakları için duyduğu heyecanı ise sosyal medya paylaşımı ile ortaya koyduğu görüldü. Bu ikilinin gelecek sezon gösterecekleri uyum ise Galatasaray’ın şampiyonluk yarışında belirleyici olacağı iddia ediliyor.

Fatih Terim İle arda 4 Sene Sonra Buluşuyor

Fatih Terim ve Arda Galatasaray çatısı altında ilk defa bir araya geldiklerin Arda Turan’ın 12 milyon avro bedelle Atletico Madrid takımına ani transferi ile çok kısa sürmüştü. Fatih Terim ile Arda 2008’de yaşanılan büyük başarının baş aktörleri arasında yer almıştı. Fakat Euro 2016 organizasyonunda dönemin milli takım teknik direktörü Fatih Terim ile takım kaptanı Arda Turan arasında yaşanan pirim kavgası sonucunda Fatih Terim ile Arda Turan arasında tam 4 yıl sürecek bir küslük başlamıştı. Daha sonra Arda Turan’ın özür dileyerek Fatih Terim’in elini öpmesi ile ikili arasında ki buzlar tamamen erimişti.

Galatasaray İle Para Konuşmadı

Galatasaray ile boş mukaveleye imza atan Arda Turan böylece sarı kırmızılı camiaya verdiği değeri ve aidiyeti bir kez daha göstermiş oldu. Galatasaray’da ilk sene 4 milyon TL kazanacak olan Arda Turan’ın para konusunda çok geri planda tuttuğu ve tek amacının Galatasaray forması altında tekrar şampiyonluk yaşamak olduğu belirtiliyor. Galatasaray takımında Arda Turan hem oyun hem de takımda ki genç futbolculara abilik yapması anlamında oldukça önemli bir katkı sunacağı düşünülüyor. Galatasaray’a dönerek adeta yeniden doğduğunu ifade eden Arda Turan Türkiye’nin hala en yetenekli futbolcusu olduğunu söyleyerek adeta rakiplerine gözdağı verdiği görülüyor.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

Yükleniyor...